26. децембра 2018. године председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница, са својим сарадницима, приредио је свечани пријем за привреднике општине Бачка Паланка.

Председник Шушница поздравио је све присутне и истакао да је привреда управо оно што покреће економију у општини Бачка Паланка.

„ Дружење привредника са представницима локалне самоуправе прилика је да у директној комуникацији, на обострано задовољство, представе своје потенцијале и размене  мишљења. Разговараћемо и решавати текуће проблеме током наредне године али и у годинама које су пред нама“, истакао је Шушница.

Неформалном новогодишњем састанку, одржаном у Вили Гранде, одазвали су се представници компанија „Div Trades“, „Nopal Lux“, Poliklinika i laboratorija „Medic“, „Branko Lux“, „Agrogrnja“, „Sebastijan Limarija“, „Plattner“, „Majevica Holding“, JP „Standard“, „Tarkett“, „Aling Conel“, „Fructus“, „Nectar“, „Real knitting“, „Ćosić“, „Čegar-Elektro“, „Lider Transport“, „Udruženje preduzetnika“ „Bole Sektor“, „Dunavprevoz“, „Radun Inženjering“.