26. decembra 2018. godine predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica, sa svojim saradnicima, priredio je svečani prijem za privrednike opštine Bačka Palanka.

Predsednik Šušnica pozdravio je sve prisutne i istakao da je privreda upravo ono što pokreće ekonomiju u opštini Bačka Palanka.

„ Druženje privrednika sa predstavnicima lokalne samouprave prilika je da u direktnoj komunikaciji, na obostrano zadovoljstvo, predstave svoje potencijale i razmene  mišljenja. Razgovaraćemo i rešavati tekuće probleme tokom naredne godine ali i u godinama koje su pred nama“, istakao je Šušnica.

Neformalnom novogodišnjem sastanku, održanom u Vili Grande, odazvali su se predstavnici kompanija „Div Trades“, „Nopal Lux“, Poliklinika i laboratorija „Medic“, „Branko Lux“, „Agrogrnja“, „Sebastijan Limarija“, „Plattner“, „Majevica Holding“, JP „Standard“, „Tarkett“, „Aling Conel“, „Fructus“, „Nectar“, „Real knitting“, „Ćosić“, „Čegar-Elektro“, „Lider Transport“, „Udruženje preduzetnika“ „Bole Sektor“, „Dunavprevoz“, „Radun Inženjering“.