У Градском биоскопу 1. 2. и 3. марта од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „ПЕТАР ПАН И МАГИЧНА КЊИГА НЕДОЂИЈЕ“ а од 20.00 часова филм „БЕРЛИН, ВОЛИМ ТЕ“.

Чаробна земља Недођија је у великој опасности, јер је Капетан Кука решио да пронађе Магичну књигу и ослободи чудовишта како би једном заувек уништио Петра Пана. Да ли ће Петар уз помоћ Звончице, Венди, Мајкла, Џона и Изгубљених дечака успети да испуни пророчанство Магичне књиге Недођије? Да ли ће верни другари успети да спасу Недођију и Лондон?
Погледајте нову авантуру најомиљенијег вечног дечака у потрази за Магичном књигом Недођије. Овај анимирани филм синхронизован је на српски језик.

 

„Берлин, волим те“ најновији је филм из антологијске серије ГРАДОВИ ЉУБАВИ.

У претходним наставцима обрађене су романтичне приче у Паризу, Њујорку и Рио де Жанеиру. Сваки филм састоји се од највише 10 епизода које илуструју универзалност љубави у великим градовима широм света. Берлинска прича састоји се од девет епизода. Могла би се назвати и ”Берлин који волим” где се спајају различити мушкарци и жене и причају своје љубавне приче. Емоције извиру из познатих места у граду, али и из скривених ћошкова где цветају старе и нове љубави.

Цена улазнице за ове филмове је 200 динара.