U prepunoj sali gradskog  bioskopa Bačka Palanka odigrana je predstava „Sokin i Bosona“ u izvođenju Zvezdara teatra. Za ovu predstavu  uvek se traži karta više a izvedena je preko 150 puta , a igrana je i van granica naše zemlje. Urenebesna životna komedija koja se bavi našim mentalitetima  ali i sukobima generacija,  na duhovit način predstavlja probleme koji nastaju u porodičnom okruženju kada tašte i svekrve reše da daju savete. Ulogu svekrve igra Ljiljana Blagojević, koja je po zanimanju drvoseča, dolazi iz brdskih predela sa Romanije. Vesna Stanković u ulozi Soke predstavlja raskalašnu ženu koja voli kafanu i stalno je u potrazi za čovekom svog života. Miloš Đorđević,  Bosin sin, po zanimanju baletan u pozorištu, u braku je sa Jucom, Sofijinom ćerkom.

Ova komedija nameljena je svima jer predstavlja svakodnevne životne situacije i odnose sa kojima se identifikujemo, koji , iako nam deluju poznato,  svaki put se iznova smejemo raspletu kompilokovane situacije.

Predstava „Sokin i Bosina“  doživela je veliki jubilej, izvođena je preko 150 puta uvek pred prepunom salom uz burne apaluze i smeh. Predstava u kojoj su na satiričan način predstavljene svakodnevne životne situacije i odnosi u porodici, ona nas zasmejava i  pomaže da popravimo sopstvene živote ali koja ima i važnu životnu pouku.