У препуној сали градског  биоскопа Бачка Паланка одиграна је представа „Сокин и Босона“ у извођењу Звездара театра. За ову представу  увек се тражи карта више а изведена је преко 150 пута , а играна је и ван граница наше земље. Уренебесна животна комедија која се бави нашим менталитетима  али и сукобима генерација,  на духовит начин представља проблеме који настају у породичном окружењу када таште и свекрве реше да дају савете. Улогу свекрве игра Љиљана Благојевић, која је по занимању дрвосеча, долази из брдских предела са Романије. Весна Станковић у улози Соке представља раскалашну жену која воли кафану и стално је у потрази за човеком свог живота. Милош Ђорђевић,  Босин син, по занимању балетан у позоришту, у браку је са Јуцом, Софијином ћерком.

Ова комедија намељена је свима јер представља свакодневне животне ситуације и односе са којима се идентификујемо, који , иако нам делују познато,  сваки пут се изнова смејемо расплету компилоковане ситуације.

Представа „Сокин и Босина“  доживела је велики јубилеј, извођена је преко 150 пута увек пред препуном салом уз бурне апалузе и смех. Представа у којој су на сатиричан начин представљене свакодневне животне ситуације и односи у породици, она нас засмејава и  помаже да поправимо сопствене животе али која има и важну животну поуку.