U Gradskom bioskopu večeras će biti odigrana još jedna pozorišna predstava Zvezdara teatra „SOKIN I BOSINA“. Sjajnu glumačku  ekipu  čine Ljiljana Blagojević, Vesna Stanković, Kalina Kovačević, Viktor Savić  i Miloš Đorđević.

Predstava Sokin i Bosina na duhovit način predstavlja probleme koji nastaju u porodičnom okruženju kada tašte i svekrve reše da daju savete, traže od vas da pratite njihove želje i očekivanja i da ostvarujete njihove životne potrebe. Sjajna glumačka ekipa, sjajan reditelj i sjajna energija čine ovu tako poznatu priču svežom i novom, a publika prilikom svakog izvođenja nestrpljivo iščekuje rasplet ove situacije.

U Galeriji Kulturnog centra u petak 17. januara, biće održana dodela nagrada i proglašenje pobednika dva konkursa, literarnog i likovnog, inspirisani sa dve izložbe koje su tokom decembra meseca bile otvorene u Galeriji Kulturnog centra. Tom prilikom biće održana i promocija Zbirke radova „Priča o drvetu“.

 Kulturni centar Bačka Palanka, uputio je Javni poziv svim sugrađanima koji žele da učestvuju u kreiranju postavke posvećene životinjama. Oni koji to žele mogu da poklone Muzejskoj jedinici preparirane životinje koje imaju i tako pomognu da se postavka posvećena životinjama poveća i obogati.