У Градском биоскопу вечерас ће бити одиграна још једна позоришна представа Звездара театра „СОКИН И БОСИНА“. Сјајну глумачку  екипу  чине Љиљана Благојевић, Весна Станковић, Калина Ковачевић, Виктор Савић  и Милош Ђорђевић.

Представа Сокин и Босина на духовит начин представља проблеме који настају у породичном окружењу када таште и свекрве реше да дају савете, траже од вас да пратите њихове жеље и очекивања и да остварујете њихове животне потребе. Сјајна глумачка екипа, сјајан редитељ и сјајна енергија чине ову тако познату причу свежом и новом, а публика приликом сваког извођења нестрпљиво ишчекује расплет ове ситуације.

У Галерији Културног центра у петак 17. јануара, биће одржана додела награда и проглашење победника два конкурса, литерарног и ликовног, инспирисани са две изложбе које су током децембра месеца биле отворене у Галерији Културног центра. Том приликом биће одржана и промоција Збирке радова „Прича о дрвету“.

 Културни центар Бачка Паланка, упутио је Јавни позив свим суграђанима који желе да учествују у креирању поставке посвећене животињама. Они који то желе могу да поклоне Музејској јединици препариране животиње које имају и тако помогну да се поставка посвећена животињама повећа и обогати.