Пред нама је викенд који обилује спортским дешавањима.
Рукометаши Лавова БП у 2. колу Супер Б лиге север – центар у спортској хали Тиквара у недељу од 17.30 играју утакмицу са екипом Јединства из Новог Бечеја.
Фудбалери Бачке у оквиру 11. кола Прве лиге Србије гостују у Добановцима екипи Будућности. Утакмица се игра у недељу 29. септембра.
Сва три клуба из наше општине која се такмиче у Војвођанској лиги север играју као домаћини. ЧСK Пивара у суботу 28. септембра у Челареву дочекује екипу Бачке из Пачира,  док ће Kрила Kрајине на свом стадиону у Бачкој Паланци угостити екипу ОФK Врбаса. У недељу 29. септембра  Стари Град на свом стадиону са вештачком травом,  дочекује екипу Слоге из Чонопље. На стадиону ће бити постављена кутија за добровољне прилоге намењене лечењу осмогодишњег Јована Живковића који крајем октобра има заказану операцију очију за коју је потребно прикупити 3.700 евра.
У 3. колу Прве лиге Србије група Војводина,   куглаши бачкопаланачког Дунава у недељу на куглани у Врбасу дочекују екипу Спартака из Дебељаче. Други наш представник у куглању,  екипа Тикваре у 4. колу Друге војвођанске лиге на куглани у Бачкој Паланци у недељу 29. септембра дочекује екипу Словена из Руме.