Све популарнији млади бенд из Ниша, Мајдан, победио је на конкурсу који је Паланачки Дунав фест расписао за бендове који желе да наступају као предгрупа Николи Пејаковићу Kољи. Овај четворочлани састав представиће се бачкопаланачкој публици 24. августа и уједно ће отворити музички програм последњег фестивалског дана. Мајдан је настао 2017. године у Нишу и чине га четири јаке креативне личности у саставу Немања Ерић – вокал и гитара, Лука Николић – гитара и пратећи вокал, Лука Новаковић – бас гитара и пратећи вокал и Илија Новаковић – бубњеви. Њихова музика се може описати као гитарски поп са јаким упливима алтернативног рока и разних других жанрова. Овогодишњи Паланачки Дунав фест биће одржан од 22. до 24. августа на платоу испред спортске хале “Тиквара”. Улаз на фестивал првог дана, 22. августа, је бесплатан.

Подсећамо да су улазнице за друга два дана биле до данас у продаји по промотивним ценама, за друго вече  300 динара, за суботу 500 динара,  док је комплет улазница  700 РСД.
Од уторка 13. августа, цена улазнице за 23. август износиће 400, за 24.  600, а комплет ће коштати 900 динара.  Улазнице су доступне на свим Gigstix продајним местима и  на сајту www.gigstix.com

Продајна места у Бачкој Паланци су: Туристичка агенција Kонкорд-Свети Никола Травел, Улица Kраља Петра првог 12,  просторије УГ “Рок култура” – Irish Pub Old Cellar,  УР “Kафаница” у Улици Жарка Зрењанина 65 и “Пират бар” у Улици Милана Kурепе 7.