U Gradskom bioskopu 1. i 2. februara od 18.00 i 20.30 časova biće prikazan film „NEDELjA“ koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima Džeja Ramadanovskog.

Sadržaj:
Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

 

 

U Gradskom bioskopu 3. februara od 18.00 časova biće prikazan animirani film „MAŠA I MEDVED –JOŠ ZABAVNIJE” sinhronizovan na srpski jezik.

Sadržaj:
Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, sledi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove. Bićete uvučeni u zadivljujuću i dirljivu božićnu bajku usredsređenu na dvanaest meseci. Maša i njen novi prijatelj učiniće sve što mogu da zapale duh magije u srcima. Pripremite se za neočekivane obrte i uzbudljive trenutke, prava avantura je iza ugla.

 

U Gradskom bioskopu 3. februara od 20.00 časova biće prikazan film „PČELAR“.

Sadržaj:
Od reditelja hitova „Odred Otpisanih” i „Bes” stiže neverovatan akcioni film sa akcionom zvezdom Džejsonom Stetamom! Nakon što se povukao iz Pčelara, tajne elitne organizacije, Adam Klej živi usamljeničkim životom brinući o svojim pčelama. Međutim, kada je njegova starija komšinica prevarena iz svoje životne ušteđevine sa tragičnim posledicama, Adam Klej se vraća u akciju. Odlučan da traži pravdu za svog komšiju, Klej otkriva mrežu smrtonosnih prevara koje je organizovala moćna organizacija koja cilja najugroženije u društvu. Dok se bori sa agentima FBI-ja, lopovima iz 21. veka, pa čak i sa sopstvenom zamenom u Pčelarima, Klejeva misija evoluira u nešto veće: razotkrivanje sveprisutnog sistema korupcije koji preti društvu u celini.

U Gradskom bioskopu 4. februara od 18.00 časova biće prikazan film „ŽELjA“ sinhronizovan na srpski jezik.

Sadržaj:
U trenutku kada se Aša okrene ka zvezdama kako bi zamislila želju ispred nje se pojavljuje nebeska sila, mala lopta bezgranične energije. Zajedno, one se suočavaju sa najstrašnijim neprijateljem. Kako bi spasili zajednicu dokazuju da volja jednog hrabrog ljudskog bića i magije zvezde mogu činiti čudesne stvari.

U Gradskom bioskopu 4. februara od 20.00 časova biće prikazan film „AKVAMEN“.

Sadržaj:
Nakon što Akvamena nije uspeo pobediti prvi put, Crni Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom smrti svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok ga jednom zauvek ne savlada. Ovaj put Crni Manta je snažniji nego ikada, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobedio, Akvamen će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi se udružili. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili porodicu, kao i svet, od nepovratnog uništenja.

Cena ulaznice 400 dinara.