У Градском биоскопу у недељу 17. фебруара од 16.00 часова биће приказан анимирани филм „ЛЕГО 2“ од 18.00 часова филм „ТАКСИ БЛУЗ“ а од 20.00 часова „АЛИТА БОРБЕНИ АНЂЕО“ у 3д пројекцији.

Цена улазнице је 250 динара.

 

  1. 23. и 24. фебруара од 18.00 часова биће приказан филм „МАЛА ГОСПОЂИЦА ДУЛИТЛ“ а од 20.00 часова филм „ПРОМИЛ ДО КРАЈА“.

Филм “Мала госпођица Дулитл” прати авантуре девојчице Лили, које има невероватан дар да прича са свим животињама, који јој ствара невоље, а породица је приморана да се поново сели.Лили је обећала да ће у новом дому чувати тајну за себе, што ће јој поћи за руком све док не схвати да је беба слон Рони отет из локалног зоолошког врта.Заједно с новим пријатељем Џесом, Лили се спрема да спасе Ронија и друге животиње.Главној јунакињи Лили глас позајмљује Ирина Арсенијевић, а осталим јунацима Стефан Бузуровић, Тамара Алексић, Данијела Врањеш, Дубравко Јовановић, Дуња Јелићић и други.

“Промил до краја” је урнебесна комедија са Алеком Болдвином, Селмом Хајек и Џоом Манђанијелом у главним улогама.Имућни брачни пар, Франк и Ненси, одводе ћерку на престижни колеџ, да би сутра дан сазнали да су банкротирали. Након пијане ноћи, суочавају се са неколико лоших потеза до којих их је алкохол довео. Упуштају се у малверзације како би своје материјалне тешкоће покушалим да сакрију не само од својих пријатеља и пословних партнера него и од своје ћерке.

Цена улазнице је 200 динара.