У среду и четвртак су одигране реванш утакмице полуфинала баража за попуну  места у Српској лиги Војводина и Војвођанској лиги Север.

Екипа ЧСК Пиваре је на стадиону у Челареву савладала екипу ОФК Југовића из Каћа резултатом 4:0. Подсетимо, у првој утакмици у Каћу,  челаревски пиварци су славили резултатом 3:1.  Финале баража ЧСК ће играти са екипом Војводине 1923 из Перлеза, која је изашла као победник из два сусрета са екипом Слоге из Чонопље.  Прва утакмица игра се у Челареву у среду 26. јуна, а реванш у недељу 30. јуна у Перлезу.  Почетак утакмица је у 17,30 часова.

Гајдобрански Херцеговац није успео да се пласира у финални бараж за попуну Војвођанске лиге Север. Јуче је на стадиону Херцеговца играна узвратна утакмица у којој су гости, екипа Искре из Куцуре победили резултатом 1:0. Искра је и као домаћин у првој утакмици баража савладала Херцеговац резултатом 2:1 и тако се са две победе пласирала у други круг баража. Тамо је чека екипа Крила Крајине из Бачке Паланке која је након прве утакмице и победе од 2:1 у Равном Селу над екипом Пролетера, у среду у реваншу на свом терену истим резултатом победила равноселце. Финалне утакмице  баража за попуну Војвођанске лиге Север  између екипа Крила Крајине и Искре из Куцуре играју се у среду 26. јуна у Куцури и 29. јуна у Бачкој Паланци. Све утакмице баража играју се од 17,30 сати.