U sredu i četvrtak su odigrane revanš utakmice polufinala baraža za popunu  mesta u Srpskoj ligi Vojvodina i Vojvođanskoj ligi Sever.

Ekipa ČSK Pivare je na stadionu u Čelarevu savladala ekipu OFK Jugovića iz Kaća rezultatom 4:0. Podsetimo, u prvoj utakmici u Kaću,  čelarevski pivarci su slavili rezultatom 3:1.  Finale baraža ČSK će igrati sa ekipom Vojvodine 1923 iz Perleza, koja je izašla kao pobednik iz dva susreta sa ekipom Sloge iz Čonoplje.  Prva utakmica igra se u Čelarevu u sredu 26. juna, a revanš u nedelju 30. juna u Perlezu.  Početak utakmica je u 17,30 časova.

Gajdobranski Hercegovac nije uspeo da se plasira u finalni baraž za popunu Vojvođanske lige Sever. Juče je na stadionu Hercegovca igrana uzvratna utakmica u kojoj su gosti, ekipa Iskre iz Kucure pobedili rezultatom 1:0. Iskra je i kao domaćin u prvoj utakmici baraža savladala Hercegovac rezultatom 2:1 i tako se sa dve pobede plasirala u drugi krug baraža. Tamo je čeka ekipa Krila Krajine iz Bačke Palanke koja je nakon prve utakmice i pobede od 2:1 u Ravnom Selu nad ekipom Proletera, u sredu u revanšu na svom terenu istim rezultatom pobedila ravnoselce. Finalne utakmice  baraža za popunu Vojvođanske lige Sever  između ekipa Krila Krajine i Iskre iz Kucure igraju se u sredu 26. juna u Kucuri i 29. juna u Bačkoj Palanci. Sve utakmice baraža igraju se od 17,30 sati.