Пети Сајам медија Медиа Маркет, сајам информисања, комуникација и маркетинга,  који се одржава у Београду почео је у среду и трајаће до недеље 27. октобра. Овај Сајам уз презентацију медија, омогућује  и њихов непосредни сусрет са бројном публиком, јер је ова манифестација практично део традиционалног Међународног београдског сајма књига. Сајам медија је највећи регионални медијски скуп који окупља велики броје излагача, медијских издања и информативних платформи као и медијских кућа и удружења. На овогодишњем Сајму медија  први пут представљено је и удружење електронских медија  COMNET. Настанак удружења COMNET је резултат напора његових чланица да у отежаним условима пословања одговоре потребама тржишта и унапреде своју улогу информативног сервиса грађана. Емилија Марић, председница Управног одбора Комнет-а, је истакла своје задовољство процесом умрежавања у оквиру ове мреже електронских медија. 

На Сајму информисања, комуникација и маркетинга представиле су се многобројне медијске куће из Србије међу њима је и лист „Дневник“.  За посетиоце су изложили кратку ретроспективу наше историје делећи репринтове првог броја „ Слободне Војводине“ из 1942. године и првог броја „ Дневника“ који је почео да излази под тим именом 1953. године.

На Сајму медија у оквиру COMNET мреже били су и медији из општине Бачка Палaнка. Међу њима и наша телевизија Бап и радио Импулс. Заменик председника општине Бачка Паланка Александaр Борковић, исказао је своје задовољство што је ове године своје учешће на Сајму медија поред радија Импулс узела и наша телевизија.