Саопштење ДСС Бачка Паланка које је стигло редакцији РТВ Бап преносимо у целости:

У градском биоскопу у Бачкој Паланци у уторак 22.марта одржана је трибина коалиције НАДА. Међу говорницима је био и Предраг Марсенић потпредседник ДСС-а који је рекао да ми наступамо на овим изборима са надом да Србија може бити боља држава, наш кандидат за председника државе др Милош Јовановић сорбонски ђак, који је био у 63. падобранској, заиста најбољи кандидат за председника, први на нашој листи за парламентарне изборе је генерал Божидар Делић велики српски јунак, нас подржава Матија Бећковић академик, човек који је тренутно најбољи српски живи песник. Прво што ћемо урадити, оно што нам се чини да највише мучи нашу земљу то је та партијска држава, то се ради кроз промену изборног система, предложићемо већински изборни систем где ће сви људи гласати за човека којега познају по имену и презимену, то ће бити први корак, други корак ће бити истинска децентрализација, затим борба са криминалом и корупцијом и покретање српске привреде, 93% субвенција иде страним предузећима, мислимо да је много боље инвестирати у домаћа предузећа, инсистираћемо на наставку војне неутралности, не можемо разумети неке одлуке власти попут постављање НАТО лобисте на место амбасадора у Хрватској.