Промоција збирке поезије „Све биће у реду“ аутора Александра Ђоковића биће одржана у недељу 16. фебруара у Пирате бар- у с почетком у 20 часова.

Александар Ђоковић је рођен 1986. године у Краљеву а одрастао је у Врњачкој Бањи. Он је струковни инжењер машинства и пише поезију и кратку прозу а такође бави се и музиком и дизајном. Своје радове објављивао је на интернет порталима а неколико његових песама је објављено у зборнику млађих врњачких песника „Између плиме и осеке“ 2019. године у издању библиотеке „Др. Душан Радић“ из Врњачке Бање. Исте године излази и његова прва збирка поезије „Све биће у реду“ и тиме је постао први од аутора заступљених у поменутом зборнику који је објавио самосталну збирку песама. Тренутно живи и ради у Београду.

Представљање своје прве збирке поезије до сад је имао у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и родној Врњачкој Бањи.

-Поезија је за мене острво у мору нелогичности и бесмисла функционисања савременог света. Пишем једноставним стилом приказујући слике из свакодневног живота на начин на који их ја видим. С писањем сам кренуо пре неколико година из хобија. Неки људи су видели песме те одлучили да се ангажују и објаве ми збирку. А моћ друштвених мрежа, које нисам ни био свестан, учинила је да се за моју књигу чује широм региона, па ето након промоције у неколико градова позван сам да гостујем и у Бачкој Паланци, што ми је велика част, истакао је Александар пред промоцију у недељу.

Организатор промоције и модератор ове књижевне вечери је Тамара Јожић, новинар и радијски водитељ.