Pod sloganom „Pecamo za Dušicu“ Udruženje sporstskih ribolovaca „Šaran“ iz Bačke Palanke organizovalo je interno takmičenje polaznika škole pecanja koje je imalo humanitarni karakter. Od 42 polaznika ovogodišnje škole pecanja, na takmičenje se odazvalo 29 mladih pecaroša. Takmičenje je trajalo 2 sata a bodovao se broj upecanih riba.

Pobednik ovog internog takmičenja je  Jovan Medarević, koji je upecao ukupno 55 komada ribe, drugi je  Stefan Bacelj sa 50 upecanih riba, a treći  Filip Prel sa 46 upecanih riba.  zauzeli drugo i treće mesto. Na kraju takmičenja polaznicima su podeljene diplome a pobednicima medalje. Udruženje sportskih ribolovaca „Šaran“ je na račun naše sugrađanke Dušice Papić, u okviru fondacije Budi human, uplatilo ukupno 47 000 dinara, 30.000 iz sopstvenih sredstva ( Udruženje je svaku upecanu ribu bodovao sa 100 dinara) dok je 17.000 skupljeno dobroviljnim prilozima  posetilaca takmičenja i roditelja dece koja pohađaju školu pecanja.

Neki od mladih pecarioša koji pohađaju školu pecanja, činiće i okosnicu takmičarske ekipe Udruženja sportskih ribolovaca Šaran, koje je u prethodnom periodu beležilo zapažene rezultate ne samo na državnom, već i svetskom nivou.

Polaznici škole pecanja su ovim internim humanitarnim takmičenjem obeležili kraj „prvog polugodišta“  i sada su na raspustu, a nastavak škole pecanja je 1. septembra.