Данас је одржана 151. седница Општинског већа Општине Бачка Паланка. Након усвајања записника са 147, 148, 149 и 150. седнице Општинског већа Општине Бачка Паланка, већници су дали сагласност на измене и допуне Ценовника услуга Установе за спорт и рекреацију „Тиквара“ за 2019. годину. Тачке дневног реда 151. седнице Општинског већа Општине Бачка Паланка односиле су се углавном на измене и допуне финансијских планова Установе за спорт и рекреацију Тиквара, Центра за социјални рад и Kултурног центра Бачка Паланка, а на основу средстава добијених ребалансом општинског буџета.
Чланови Већа су дали сагласност на измене и допуне Ценовника услуга Установе за спорт и рекреацију „Тиквара“ Бачка Паланка које се односе на цене коришћења базена. Kако је предложено, а чланови Већа усвојили, деца до 7 година не плаћају улазницу, за децу од 7 до 18 година целодневна карта кошта 100 динара, за одрасле 250 динара, док је цена полудневне карте (после 15 часова) 150 динара.
Чланови Општинског већа су на данашњој седници дали  сагласност на измене финансијског плана Центра за социјални рад који се односе на једнократне новчане помоћи социјално угроженом становништву који своја права остварују преко Центра , као и на материјалне трошкове Центра, а усвојене су и измене финансијског плана Kултурног центра Бачка Паланка за текућу годину. На  седници је усвојена  и допуна Програма отуђења грађевинског земљишта из јавне својине Општине Бачка Паланка за текућу годину.