После шест месеци у току којих су се одвијали радови у Градском биоскопу, у недељу 29. децембра  у 20.30 часова Биоскоп ће опет почети са радом и тим поводом биће одиграна позоришна представа за одрасле „ВЕЛИКИ ТАЛАС“ Звездара театра.

Представа „Велики талас“ одиграна је више од 50 пута и сваки пут је одушевила и засмејавала публику а сјајну глумачку екипу чине Љиљана Стјепановић, Лана Караклајић, Павле Пекић, Тања Бошковић, Раде Марковић и Стеван Пиале.

Представу је написао Игор Амадеи,  а редитељ представе Ненад Гвозденовић кроз кратак опис и представљање ликова наговештава шта нас све,  као гледаоце очекује.

„Дуња и Марко су, после дугогодишњег забављања, одлучили да започну заједнички живот али су запели код питања ГДЕ? Дуња живи са баком у стану од 150 квадрата. Ове комедије не би ни било да се Марко свиђа баки Наталији…али авај! Ни бака (Наталија), ни њена ћерка Даша (Дуњина тетка) не могу Марка „очима да виде“! На Дуњин предлог да се Марко, ипак, досели код њих, Наталијин одговор је више него јасан: „Само преко мене мртве!“ Да се не би „венчали у старачком дому“, Дуња смишља план како да приволи баку и тетку да прихвате Марка као изабраника њеног срца!

Да ли ће, или још боље, како ће реализовати свој план, сазнаћете у неких сат и по, уживајући у представи „Велики талас“.

Улазнице за представу “Велики талас” ће моћи да се купе у Галерији Културног центра од четвртка 12. децембра  у периоду од 8.00 до 14.00 часова. Цена улазнице је 800 динара.