У петак 5.јула биће одржан велики интернационални ММА спектакл у режији Serbian Battle Championship 22 организације. Биће то интересантна борба у којој ће два талентована борца из Србије и Хрватске одмерити снаге у СБЦ хексагону.

Наш суграђанин Небојша Мршић је борац који долази из ММА Теам-а Shogun  и након сјајне победе на СБЦ-у 18 завршницом у првој рунди, и након храброг наступа против садашњег изазивача за СБЦ-ов појас шампиона, Giana „ Pitbulla“ Siquere спреман је да одличним наступом одушеви публику у свом граду и врати се на победничке стазе. Небојша је јуниорски првак Војводине у кикбоксу, као и вишеструки првак у јапанском џију-џицу. Освајач је многобројних медаља у санди, а у аматерском ММА је имао прилику да се такмичи у већини категорија. Био је првак Србије у Ц класи, вицепрвак првенства Београда и  Fight Games-a. Овог пута је спреман да нам покаже колико је напредовао у свим аспектима борбе, и спреман је да дoђе  до највећег тријумфа у каријери на престижној СБЦ сцени против опасног борца из Хрватске.

Станислав Крофак,  представља Пантера тим и њему  ће ово бити други наступ за водећу регионалну ММА организацију. Искусни хрватски борац, има богато искуство у греплинг такмичењима и освајач је  бројних одличја у аматерском ММА. Бескомпромисни хрватски борац је спреман за нови професионални наступ у и даће све од себе како би одрадио још један врхунски меч на интернационалној сцени, овог пута пред публиком у Бачкој Паланци.

Сви љубитељи овог спорта су позвани да присуствују двобоју који ће  бити на обали Дунава.