Legenda Barselona, čovek koji je uspeo da zavede Šakiru, baš ume da se zabavi! Evo kako se provodi Žerard Pike!

O njegovoj fudbalskoj karijeri ne treba trošiti mnogo reči! Jedan od najboljih defanzivaca i legenda čuvenog katalonskog kluba bio je nepremostiva prepreka, kako u Barseloni, tako i u španskoj reprezentaciji!

Popularnost Žerarda Pikea naglo je skočila nakon braka sa prelepom pevačicom Šakirom , a sada ćemo vam otkriti nešto o njegovom životu van fudbalskog terena!

Da li ste znali da Pike uživa igrajući poker? Stameni defanzivac se oprobao u okršajima sa najboljim pokerašima širom sveta, a zabeležio je i neke zavidne rezultate.

Učestvovao je na mnogobrojnim turnirima, a najviše će mu u sećanju ostati jedan od High Roller turnira koji je posetio sa tadašnjim saigračem, Arturom Vidalom. Žerard Pike je postao vice šampion i zaradio 352.950 DOLARA samo na tom turniru!

Ako i ti voliš poker i želiš da se izboriš sa najjačim pokerašima širom sveta, poseti Meridian i zaigraj Texas Hold'Em Poker!

 Znate li da je Meridian spremio fantastičan POKLON DOBRODOŠLICE za novajlije? Vaš zadatak je samo da se REGISTRUJETE, a odmah nakon toga na vaš korisnički nalog stiže 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Zaigrajte jednu od preko 2.000 sjajnih igara i uživajte u vrhunskoj avanturi!

VAŽNA NAPOMENA: Iskoristite BONUS DOBRODOŠLICE u roku od 72 ČASA od trenutka kreiranja korisničkog naloga!

Dobro došli na mesto najbolje zabave, uživajte u savršenom provodu.