У Градском биоскопу 23. 24. и 25. јануара од 11.00 часова и 29. јануара од 18.00 и 20.00 часова биће приказана драма „ОКРУГ“.

Садржај филма:

Округ је нови филм Гримура Хаконарсона, редитеља великог фестивалскох хита филма „Овнови“награђеног Гран пријем у Кану пре 3 године. Још један исландски хит у сјаној продукцији нам стиже у биоскопе! Након што Инга, средовечна жена која се бави узгојем стоке на Исланду постане удовица, схвата да нема пуно избора и да мора да стане на своје ноге што пре. Одлучује да започне нов живот –по својим правилима и устаје снажно против корупције и неправде у својој заједници. Филм је снимљен према истинитом догађају, али је редитељ, како сам каже, од тога направио фикцију и претворио у сјајну филмску причу. Филм је подржан од стране МЕДИА програма Креативне Европе.

 У Градском биоскопу 24. и 25. јануара од 17.00 и 19.00 часова као и 26. јануара од 11.00 часова (матине) биће приказан анимирани филм „ВРЕМЕ ЈЕ ЗА САНКАЊЕ“.

Анимирани филм „ВРЕМЕ ЈЕ ЗА САНКАЊЕ“ биће приказан и у Сали дома културе у Пивницама 26. јануара у 17.00 часова.

Садржај филма:

Фића и његов тим су пред новим изазовом. Спремају се за такмичења у санкању а главни противници су му мистериозни Зоки и његова рођака- лепа, али снажна.

 У Градском биоскопу 24. и 25. од 21.00 часова биће приказан филм „ИНВАЗИЈА“.

Садржај филма:

Радња „Инвазије“ одиграва се три године након што се свемирски брод срушио у московско преграђе, одакле је, после тешке борбе са руским оружаним снагама, одлетео са наше планете.

 У Градском биоскопу 27. јануара и 28. јануара од 16.00 часова биће приказан анимирани филм „ЗАЛЕЂЕНО КРАЉЕВСТВО 2“ у 3д пројекцији, синхронизован на српски језик.

Садржај филма:

Зашто је Елза рођена са чаробним моћима? Одговор на то питање је дозива, али и прети краљевству. Заједно са Аном, Кристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно, али и изванредно узбудљиво путовање. У „Залеђеном краљевству“ Елза се прибојава да су њене моћи превише јаке за свет. У „Залеђеном краљевству 2“ мора веровати да су довољне.

 У Градском биоскопу 27. јануара од 18.00 и 20.00 као и 28. јануара од 20.00 часова биће приказана комедија „СЛУГА“ са Милошем Биковићем у главној улози.

Садржај филма:

Рођен у богаташкој породици, млади Григориј, „Гриша“ (Милош Биковић) је толико ушушкан у свом лагодном животу да мисли да је „изнад закона“. Када оде предалеко у својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мере. Уз помоћ старог пријатеља, психолога, отац смишља план да рехабилитује свог непослушног сина. Гриша упада у изрежирану саобраћајну незгоду, а када дође себи, биће 1860. година, а он ће се наћи на великом сеоском имању, као обични слуга без веза и без примеса живота какав је до тада живео.Људи који га окружују на имању су такође слуге и никада нису чулиза рецимо – мобилне телефоне. Гриша пролази тежак пут од размаженог богаташа до човека који цени мала животна задовољства и вредан рад, који упознаје добре стране правог пријатељства и наравно, љубави.

 У Градском биоскопу 28. јануара од 18.00 часова биће приказан авантуристички породични  филм „ДУЛИТЛ“ у 3д пројекцији.

Садржај филма:

Након што је изгубио супругу седам година раније, ексценртични Др Џон Дулутл, познати доктор и ветеринар, повлачи се иза високих зидина Дулитл дворца сам са својом групом егзотичних животиња. Али када се млада краљица тешко разболи, безвољни Дулитл је приморан да се упути у епску авантуру до митског острва у потрази за леком, користећи своју памет и храброст, док се сусреће са старим непријатељима и открива чудесна створења.

 Улазнице за све филмске пројекције се могу купити сваког радног дана у Галерији Културног центра од 8.00 до 14.00 часова по цени од 250 динара као и на благајни биоскопа на дан пројекције