Foto: RTV BAP

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti pretežno oblačno, ponegde na planinama provejavaće slab sneg.

U Vojvodini ujutro slab mraz i ponegde magla, tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren, severni i severoistočni, tokom noći u skretanju na jugoistočni.

Najniža temperatura od -4 do 2, najviša od 3 do 7 stepeni Celzijusa. Uveče i noću delimično razvedravanje, a po kotlinama, rečnim dolinama i nizijama mestimično formiranje magle. U Beogradu ujutro i delom prepodneva u nižim delovima grada magla.

Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, severni i severoistočni, tokom noći u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 0, najviša oko 4 stepena Celzijusa.
Uveče i tokom noći ponovo formiranje magle. Sredinom naredne sedmice ujutro mraz intenziteta od minus 7 do 0, a po kotlinama, rečnim dolinama i nizijama magla koja se ponegde može zadržavati i duže tokom dana.
U ostalim krajevima suvo sa sunčanim intervalima.

U četvrtak posle podne na severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom. U petak pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom.

Za vikend suvo uz kratkotrajno razvedravanje. U ponedeljak, 5. februara novo naoblačenje sa kišom.

 

Izvor: novosadska.tv