У Градском биоскопу 7. 8. и 9. фебруара од 17.00 и 19.00 часова биће приказан анимирани филм „ФАНТАСТИКА : У ПОТРАЗИ ЗА ЗЛАТНИМ РОГОВИМА“.

У чаробној шуми у земљи званој Фантастика, два медведа, Божа и Лука кренули су у спасоносни поход да сачувају шуму од злогласне банде лопова који су намерили да пронађу и украду златне рогове. На том путу сусрешће се са многим чудним и предивним створењима…Али време истиче! Ко ће први до златних рогова? Да ли ће успети да спасу свој анимирани свет?!

 У Градском биоскопу 7.  8. и 9. фебруара од 21.00 час биће приказана комедија „СЛУГА“ са Милошем Биковићем у главној улози.

Рођен у богаташкој породици, млади Григориј, „Гриша“ (Милош Биковић) је толико ушушкан у свом лагодном животу да мисли да је „изнад закона“. Када оде предалеко у својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мере. Уз помоћ старог пријатеља, психолога, отац смишља план да рехабилитује свог непослушног сина. Гриша упада у изрежирану саобраћајну незгоду, а када дође себи, биће 1860. година, а он ће се наћи на великом сеоском имању, као обични слуга без веза и без примеса живота какав је до тада живео.Људи који га окружују на имању су такође слуге и никада нису чули за рецимо – мобилне телефоне. Гриша пролази тежак пут од размаженог богаташа до човека који цени мала животна задовољства и вредан рад, који упознаје добре стране правог пријатељства и наравно, љубави.

 У Градском биоскопу у недељу 16. фебруара од 16.00 часова биће приказан анимирани филм „ФРКА РАЗМАЖЕНО ДЕРИШТЕ“ у 3д пројекцији синхронизован на српски језик.

Откако је био штене, Фрка живи лагодним животом. Живи у великој вили, једе сочне одреске, спава на најфинијој постељини и живи животом о каквом пас само може да сања. Када остане без власника, Фрка се нађе сам на улици, далеко од своје куће. Фркина навикнутост на привилеговани живот чини га класичним примером рибе на сувом у овом застрашујућем свету.

 У Градском биоскопу 16. фебруара од 18.00 часова биће приказан „СОНИКОВ ФИЛМ“.

Радња филма прати Соника који покушава да управља својим животом на Земљи и односом са новим, најбољим пријатељем човеком Томом (Џејмс Марсден). Соник и Том ће удружити снаге у покушају да спрече озлоглашеног доктора Роботника (Џим Кери), који жели да ухвати Соника и искористи његове немерљиве моћи како би успоставио доминацију над читавим светом. У филму такође глуми и Тика Самптер и Бен Шварц који је Сонику позајмио глас.

 У Градском биоскопу у недељу 16. фебруара од 20.00 часова биће приказана љубавна драма филм „ЛЕД 2“. Шта се тачно дешава у оном делу бајки након венчања принца и принцезе када кажу „живели су срећно до краја живота“? Неколико година касније, главни ликови ове ледене бајке – Нађа, првакиња у уметничком клизању, и врхунски хокејаш Саша – живе као срећна породица одгајајући своју ћеркицу. Све делује савршено до немилог догађаја који ће заувек променити њихове животе…

Улазнице за све филмске пројекције се могу купити сваког радног дана у Галерији Културног центра од 8.00 до 14.00 часова по цени од 250 динара као и на благајни биоскопа на дан пројекције.