фото: РТВ БАП

Председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница и директор Установе за спорт и рекреацију “Тиквара” Дарко Божовић,  данас су званично отворили олимпијски базен.

фото: РТВ БАП

Поред олимпијског,  пројекат комплекса базена у Бачкој Паланци подразумева и један мањи базен и базен за децу, а за средства за њихову изградњу, како је изјавио председник Шушница, Бачка Паланка ће наредне године конкурисати код Управе  за капитална улагања  АП Војводине.

фото: РТВ БАП

Бачка Паланка је једна од најхуманијих средина у Србији, па је и отварање базена била прилика  да се та хуманост  покаже на делу. Данас се улаз на базен не наплаћује а посетиоци своје добровољне прилоге могу приложити у кутије код улаза. Сва прикупљена средства биће прослеђена породици Пеурач из Сомбора за лечење малог Радета.

фото: РТВ БАП

 

Управљање базеном поверено је Установи за спорт и рекреацију Тиквара.

Цена карте за одрасле је 250,00 динара,  за децу од 10 до 18 година 100,00 динара, а цена полудневне карте ( за период после 15 часова) износи 150,00 динара по особи. Деца до 10 година не плаћају улазнице. Kоришћење лежаљке на базену кошта 100 динара.

 

 

фото: РТВ БАП

 

Базен у Бачкој Паланци ће до краја купалишне сезоне  за посетиоце бити отворен сваког дана у времену од 10 до 19 часова.