Predsednica Pokrajinske vlade, Maja Gojković, boravila je danas u radnoj poseti opštini Bačka Palanka, gde je sa predsednikom opštine, Branislavom Šušnicom, i saradnicima obišla projekte koji se realizuju uz podršku Pokrajinske vlade.

Tokom posete, predsednica Gojković posetila je vrtić „Maslačak“, gde su planirani radovi na rušenju jednog dela i izgradnji novog dela objekta, čime će se poboljšati uslovi za boravak  dece u vrtiću. Osim toga, obišla je i vilu Ludviga Rajsa, kao i Dnevni boravak za decu sa smetnjama u razvoju, naglašavajući veoma važan značaj podrške deci sa smetnjama u razvoju.

Predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, najavio je da su ovo važne investicije i projekti  koji će značajno poboljšati život građana uz pomoć Pokrajinske vlade i biti  realizovani do kraja godine.

Predsednica Pokrajinske vlade, Maja Gojković je takođe obišla  radove na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže u centru grada.

„Ova ulaganja su od ključnog značaja za unapređenje života građana Bačke Palanke. Naša posvećenost razvoju obrazovnih institucija i infrastrukture odražava našu želju da obezbedimo bolje uslove za sve naše sugrađane,“ izjavila je predsednica Gojković.