Ovog vikenda KK” Feniks” je nastupio sa četiri selekcije.

Prvi su nastupili mlađi pioniri 2011. godište, dočekali su ekipu KK “Veternik”. Ova utakmica je trebala da bude uzbudljiva i neizvesna , ali su igrači Feniksa od samog starta nametnuli agresivnu i brzu igru u kojoj se gosti nisu snalazili pa je Feniks do poluvremena stekao veliku prednost od 60:39. U drugom poluvremenu su domaćini malo spustili agresivnost , ali i to je bilo dovoljno da povećavaju predost do konačnih 103:73.

Kadeti 2009. su gostovali u Senti . Prva utakmica za ovu generaciju u ovoj sezoni je protekla u laganom ritmu u kojoj su svi igrači ravomerno respodelili minutažu, koja nije uticala ni na igru ni na rezultat pa je Feniks odneo ubedljivu pobedu od 98:36.

Kadeti 2008. su dočekali ekipu KK “ Danubius” iz Novog Sada . Najuzbudljivija i najneizvesnija utakmica. Gosti su bolje krenuli u ovaj susret , poveli su 06:21. Ipak se igrači Feniksa nisu predavali , adaptirali su se na agresivnu i igru preko granice faula i malo po malo su smanjivali prednost gostiju .

Uspeli su da samnje na dva poena ,ali su ih promašena slobodna bacanja koštala preokreta i pobeda. Na kraju je ekipa Danubiusa odnela pobedu od 62:66.

Poslednji su igrali mlađi pioniri 2012.-13. oni su gostovali u Somboru. U većem delu prvog poluvremena se vodila izjednačena borba, ali su domaćini ipak imali prednost posle prvog poluvremena. Nastavak je doneo drugu sliku domaćini igraju puno bolje i agresivnije i podižu razliku na krajnih 66:20.