Zahvalnost koja gradi budućnost

U vremenu kada je podrška zajednice ključna za razvoj obrazovnih institucija, Osnovna škola “Aleksa Šantić” Gajdobra – Nova Gajdobra ponosna je što može da se osloni na lokalnu zajednicu i ljude koji nesebično pomažu njenim učenicima.
Kao primer ove izuzetne saradnje, Mesna zajednica Nova Gajdobra i Mladen Lučić ponovo su pokazali brigu za najmlađe, donoseći radost i podršku tokom Dečije nedelje.

“Zahvalnost, darežljivost i dobročinstvo vrline su koje krase velike ljude.
Ovim putem u ime škole, u ime učenika, roditelja, u ime direktorke Rajkice Zubac i nastavnika želimo da zahvalimo Mesnoj zajednici Nova Gajdobra i Mladenu Lučiću na dobročinstvu i darežljivosti. Njihova briga za nas je velika i neizmerna, njihova pažnja nam olakšava rad i borbu u potrazi za novim znanjima.

Hvala vam, jer ste potrebe dece i naše škole stavili na prvo mesto.

Kao i svake godine u okviru Dečije nedelje, tako i sada su se pojavili sa rukama punim poklona za naše mališane. Svi znamo da su deca budućnost ove zemlje i sigurni smo da će vam iskazati svoju zahvalnost svojim znanjem i umećem u budućnosti.”, iskazali su zahvalnost iz OŠ “Aleksa Šantić” Gajdobra – Nova Gajdobra

Foto/izvor: FB OŠ “Aleksa Šantić” Gajdobra-Nova Gajdobra