Cabaret “Kako sam (p)ostala frajla” je duhovita priča o postanku i opstanku jednog ženskog benda i njihovim zgodama i nezgodama u svetu show biznisa, uz prepoznatljive muzičke numere grupe The Frajle.

Može li se biti u show biznisu bez neprijatelja ili oni stižu u paketu sa prvim uspesima?

Otvaramo prozor u svet iza reflektora prikazujući lice i naličje života na sceni, uz muziku, ljubav i prijateljstvo kao pokretačke snage ove tri “žene na sve spremne”. Ekipa vrsnih glumica obećava da će vam, uz pesmu i mnogo plesa, izmamiti osmeh na lice i da ćete kući otići sa osećanjem da ste upravo bili deo nečeg posebnog.

Tekst je radjen prema motivima knjige “Kako sam postala Frajla” Jelene Buče, jedne od članice benda “The Frajle” a ono u šta smo sigurni sa kabarea niko neće izaći bez emocija – bilo da ste plakali, smejali se ili vas je nešto navelo da razmislite o show biznisu kao hlebu sa devet kora!

Glumice Isidora Vlček, Višnja Obradović i Slavica Ljujić tumače tri pevačice koje čine bend “The Frajle”, a mi vas pozivamo da vidite koja je najstrožija, koja je najveselija, a koja je od tri Frajle – najduhovitija!

Očekujemo vas na Paliću 16.juna! Frajlovski provod!