Foto: printscreen N1

Licemer Pejčić je postao poznat javnosti zbog svojih nastupa na uveliko propalim protestima u Bačkoj Palanci. Ovog puta pet minuta slave rešio je da pokupi iznošenjem gomile laži na N1 televiziji.

Naime, Pejčić je optužio da se građevinski materijal za obnovu objekata koji su pretrpeli štetu nakon oluja u opštini Bačka Palanka dodeljuje samo bliskim ljudima vladajuće stranke, a takođe je izneo svoje tvrdnje o navodnoj zloupotrebi javnih resursa, uključujući i renoviranje kuće direktora javnog preduzeća na račun opštine, kao i izgradnje novog vrtića “Duga”.

“Dočuo sam samo da ko je u njihovoj stranci, da su oni već dobili, nadoknadili štetu, uradili krovove. Znam da su direktoru firme JKP Komunalno uradli ceo krov, dobio je u dvorištu i ispred kuće novi behaton koji se radio u zabavištu koje se sad otvorilo.” izjavio je Pejčić za N1.

Postavlja se pitanje koliko se može verovati nekome ko je tvrdio da je dobio otkaz, a redovno dolazio na radno mesto i zajedno sa “ekologom” Jatićem prosipao balegu ispred zgrade opštine, nekome ko se kako on kaže bori protiv nasilja, a po uzoru na Bjelogrlića, osvedočenog nasilnika koji je pretukao svog kolegu Predraga Gagu Antonijevića, našao u centru skandala za koji je dobio prijavu.

Podsećamo, prema nezvaničnim informacijama, Željko Pejčić je učestvovao u tuči u kojoj je jedan mladić završio sa povredama u KCV. Celoj nemiloj situaciji prethodile su uvrede koje je Pejčić izneo na račun povređenog mladića, što mu očigledno nije bilo dovoljno pa je izazvao incident u kom nije učestvovao sam već je imao pomagače koji su kada je oborio mladića na zemlju pritrčali i zajedno sa njim nastavili da ga šutiraju do nanošenja ozbiljnih povreda.