Generacija KK „Feniks“ 2010.-11. je igrala u Somboru protiv ekipe KK „Joker“. Na samom startu ovog meča Feniks je zaigrao agresivno u odbrani. Nije dozvoljavao domaćinu da poentrina , i sa dobrim napadom su stekli prednost od 14:6.

U drugom preiodu se igralo koš za koš , ni jedna ekipa nije uspela da nametne svoj ritam pa je razlika ostala ista 25:17.

Treći period je bio najefikasniji za obe ekipe , ali i u takvoj igri Feniks se bolje snalazi pa povećava svoju prednost na 45:33.

U poslednjem periodu rutinskom igrom Feniks kontrliše utakmicu i rezultat , nisu dozvolili domaćinu da smanji prednost pa pobeđuju rezultatom 59:48.

Generacija 2012.-13. je isto igrala u Somboru protiv ekipe KK „ Sombor“. Domaćini su bolje počeli ovaj meč , i od samog starta su napravili prednos koja je na kraju prvog dela iznosila 15:8.

I u drugom delu su domaćini igrali bolje pa je prednost narasla na 26:10.

U trećem periodu Feniks igra bolje i uspeva da smanji prednost domaćina na 37:27. Polovinom poslednjeg perioda Feniks uspeva da smanji prednost domaćina na smo četiri poena prednosti. Imali su i dva napada da skroz uhvate priključak , ipak nisu iskoristili svoje prilike i domaćin je pobedio sa 44:40.

Igrali su i najmlađi 2014.-15. oni su ugostili ekipu iz Veternika. Za obe ekipe je to bila prva utakmica i deca su se dobro snalazila na košarkaškom terenu . Gosti su bolje počeli , ali su domaćini vrlo brzo preokrenuli rezultat . Na kraj su igrači Feniksa pokazali da su za malo bolji i pobedili su rezilzatom 36:23.