U Gradskom bioskopu od 2. do 5. novembra (četvrtak- nedelja) od 18.00 časova biće prikazan animirani film „DEČAK DELFIN“ sinhronizovan na srpski jezik.

Sadržaj:
Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dečaka iz pobesnelih talasa. Od tada prijatelji, skoro braća, bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog sveta ne uništi zla hobotnica. On proteruje dečaka na kopno, gde će morati da nauči da živi među ljudima i shvati tajnu svog porekla. Novi prijatelj, dobrodušni kapetan i delfin Danilo pomoći
će dečaku da se nosi sa svim nedaćama – bilo na dnu mora ili na misterioznim dalekim ostrvima. Na tom putu, očekuju vas fantastične avanture.

U Gradskom bioskopu od 2. do 5. novembra od 20.00 časova biće prikazan „DNEVNIK PAULINE P.“ hrvatski porodični film.

Sadržaj:
Ovo je priča o Paulini P., snažnoj, emotivnoj i duhovitoj protagonistkinji ovoga filma i svojega života, gde unutar školske godine pratimo njene avanture u razredu i kod kuće te sve probleme koje ona uspešno savladava. Sama radnja filma smeštena je u stvarni svet, s pokojim dodirom „čarolije“.

Cena ulaznice za ove projekcije je 300 dinara a moći će se kupiti na dan prikazivanja od 17.00 časova na blagajni bioskopa.