KK „Feniks“  imao je još jedan uspešan vikend . Ovog puta su igrali mlađi pioniri 2010. i mlađi pioniri 2012.

Prvo je  nastupila ekipa 2010. i mlađi, oni su dočekali ekipu KK „Hercegovac“. U početku su ekipe bile podjednake, tek karjem prvog dela Feniks stiče prednost od nekoliko poena i vodi sa 17:12.

Tokom drugog dela Feniks dobrom igrom uspeva da održava prednost i ponovo pred kraj uspeva da materijalizuje dobru igru i povećavaju prednost na 37:29. Treći period je bio najefikasniji za obe ekipe , igralo se brzo i efikasno , ali i u takvoj igri su se igrači Feniksa bolje snašli i ponovo su povećali svoju prednos na 61:51.

U poslednjem periodu Feniks nastavlja sa dobrom igrom u napadu , ali ovog puta i dobro igra u odbrani pa povećava prednost i zasluženo pobeđuje sa 77:58.

 

 

2012.-13. godište je dočekalo ekipu KK „Torpedo“ iz Odzaka. Ekipa Feniksa je bolje počela ovaj susret već na samom početku su poveli sa četiri poena razlike i tu prednost su uspevali da sačuvaju do samog kraja ovog perioda , čak su je za malo i povećali pa su vodili sa 11:6.

U drugom delu se vodila velika i izjednačena borba Feniks nije uspevao da poveća prednost , ali ni gosti nisu uspevali da smanje pa je rezultat na poluvremenu glasio 19:15. Posle poluvremena domaćini igraju odlično na oba kraja terena i iz minuta u minut raste prednost do velikih 29:17.

U poslednjem periodu se situacija okrenula i gosti igraju bolje , ali je prednost Feniksa bila dovoljna i pobeđuju u ovom meču sa 38:32.