Na svečanoj sednici Skupštine opštine Bačka Palanka, održanoj 20. oktobra povodom Dana opštine i Dana oslobođenja Bačke Palanke dodeljene su Oktobarske nagrade pojedincima, udruženjima i organizacijama.

Nagrada se u vidu zlatne značke dodeljena je Jeleni Kojić iz Bačke Palanke za postignute rezultate u oblasti društvenih delatnosti.

Polazeći od činjenice da je 19. i 21. jula, Bačku Palanku zadesilo razorno olujno nevreme, sa posledicama i štetom koju saniramo i dan danas. U datim oklonostima, lokalna samouprava je u zajedničkim akcijama sa lokalnim privrednicima i javnim preduzećima odgovorno pristupila saniranju pričinjene štete. 

Nemerljiv doprinos, angažovanost, požrtvovanost i humanost pokazala je naša, pre svega sugrađanka, Jelena Kojić, izvršna direktorka JKP „Komunalprojekt” Bačka Palanka. Tokom akcija saniranja posledica nevremena na teritoriji naše opštine, lično sam se uverio da je Jelena pokazala sposobnost da zajedno sa svojim zaposlenima sa posebnim entuzijazmom i voljom ispuni cilj, a to je pomoć građanima u otklaljanju posledica nevremena. 

Jelena je pruzimala rizik i odgovornost i dala nemerljiv doprinos i učinak u lokalnoj zajednici.