U Gradskom bioskopu 25. 26. 28. i 29. maja od 19.00 časova biće prikazan animirani film „MAČKE U MUZEJU“ sinhronizovan na srpski jezik.

Dok pokušava da pobegne od nadolazeće poplave mladi mačak Vinsent i njegov novi prijatelj miš Moris sakrivaju se u starom klaviru. Kada instrument iznenada završi u muzeju Vinsent upoznaje elitni tim mačaka koji godinama čuva remek-dela od glodara i drugih štetočina. Iako godinama sanja da pronađe pravu mačiju porodicu i žudi za osećanjem pripadnosti, on ne želi da izgubi svog prijatelja koji mu je spasao život, te je Vinsent primoran da sakriva Morisa. Međutim, mišić ima jednu slabost, a to je da voli da grize najpoznatija muzejska remekdela.

Cena ulaznice za ovaj film je 300 dinara.

 

U Gradskom bioskopu 27. maja od 19.00 časova biće prikazan animirani film „SUPER MARIO BRAĆA“ sinhronizovan na srpski jezik.

Nintendo i Iluminejšn predstavljaju nam novi animirani film inspirisan svetom Super Maria.

 

U Gradskom bioskopu 27. maja od 21.00 čas film “PAPIN EGZORCISTA“.

Inspirisan spisima iz stvarnog života oca Gabrijela Amorta, glavnog egzorciste Vatikana (Rasel Krou), Papin egzorcista prati Amorta dok istražuje zastrašujuću opsesiju dečaka i na kraju otkriva vekovima staru zaveru koju je Vatikan očajnički pokušao da sakrije.

Cena ulaznice je 350 dinara.