Ovog vikenda  nastupile su  četiri generacije KK „ Feniks“ u takmičenjima Košarkaškog saveza Vojvodine.

Prvi su igrali mlađi pioniri 2009. u Somboru protiv ekipe KK „ Joker“. Utakmica je na samom početku bila veoma neizvesna i borbena, na polovini utakmice  Feniks pravi razliku od sedam poena , ali domaćini do kraja ovog dela uspevaju da izjednače rezultat.  I tokom drugog dela su se ekipe smenjivale u vodstvu,  vodila se  velika borba za svaku loptu , ipak razlika je ostala u korist domaćina 56:61. Početkom poslednjeg dela trojica igrača Feniksa dobijaju petu ličnu grešku , to domaćini koriste i veoma brzo povećavaju prednost i pobeđuju sa 72:85.

 

Generacija 2011. je igrala veoma važnu utakmicu sa KK „ Spartak“ iz Subotice . Feniks je do ove utakmice bio bez poraza, a Spartak sam sa jednim porazom. Značaj utakmice nije omeo ekipe da odigraju veoma dobru utakmicu. Prvi period i neizvestan meč , igralo se poen za poen , ekipe su se smanjivale u vodstvu pa je tako i završen ovaj period , nerešeno 17:17. U drugom delu Feniks igra odličnu odbranu , iz iz takvog načina igre slede kontra napadi iz kojih gradi prednost od 31:22. U nastavku su obe ekipe igrale malo rastrzanije i sa dosta grešaka , ali su i odbrane bile čvršće . Poeni su se postizali teško , ipak i pored takve igre Feniks uspeva da poveća prednost na 40:28. Početkom poslednjeg perioda gosti igraju malo bolje i uspevaju da smanje razliku na svega šest poena , ali Feniks brzo konsoliduje svoje redove i vraća prednost kojom zasluženo pobeđuje sa 51:40.

 

Generacija 2010. je gostovala u Novom Sadu ekipi KK „ Kadet“. Na ovom meču je pokazala da je u dobroj formi . Od samog starta su nametuli svoj ritam utakmice i poveli sa 19:13. Nastavili su i u drugom delu da igraju dobro i prednost je porasla na 32:21. Feniks je u drugom poluvremenu kontrolisao igru i rezultat pa je prednost porasla na 45:26. Sigurnom igrom u posednjem delu ovog meča Feniks pobeđuje sa 62:42.

 

Najmlađi minibasket ekipa 2013-2014. su igrali u Novom Sadu protiv ekipe KK „ Cubi“. Ova ekipa je pokazala da se odlično snalazi na terenu.  Od samog starta su preuzeli kontrolu rezultata , i iz perioda u period je prednost rasla do konačnih 31:15 za Feniks.