Летња лига Кошаркашког савеза Војводине завршена је још једним успехом КК Феникс. Генерација млађих пионира 2010. годишта и млађи је поновила успех старијих другара и постала првак такмичења. У последњем колу су се састали са екипом КК Херцеговац, победа је била неопходна да би ова генерација завршила такмичење као најбоља.

Сам почетак овог меча је био неизвестан , већ од половине првог дела Феникс преузима контролу над резултатом , први део завршава се са предношћу Феникса од 13:6. Слична игра је виђена у другом делу , Феникс је постепено повећавао предност до 33:21. Трећи период је био кључан за овај меч , Феникс је играо веома ефикасно и самим тим се предност повећала на великих 59:37. У последњем периоду Феникс рутински завршава ову утакмицу и побеђује са 78:50 и постаје шампион овог такмичења.

За Феникс су наступили: Николашевић Филип, Савић Видак, Јовановић Стефан , Вујић Урош, Трифуновић Вукашин , Бјелобрк Стефан, Пухача Страхиња, Бороцки Урош, Копања Мила , Сушац Лара, Милошев Александар, Шушиловић Вељко , Зорић Никола и Калиић Милош. Проглашени су и најбољи играчи такмичења Вујић Урош и најбољи тренер Бранислав Жарковић.