Општинска управа Општине Бачка Паланка обавештава грађане са пребивалиштем на територији општине Бачка Паланка да до 05. јуна у поноћ, могу извршити увид у део бирачког списка, у циљу провере личних података уписаних у бирачки списак и поднети захтев за упис, брисање, измену или исправку неких чињеница, поготово ако су после предходних избора и задњег ажурирања бирачког списка стекли пунолетство, извршили промену личног имена, стално се настанили на подручју Општине Бачка Паланка, извршили промену места пребивалишта или адресу становања.

Увид у бирачки списак грађани могу извршити сваког радног дана и суботом од 09:00 до 12:00 часова, у насељеним местима Обровац и Пивнице у зградама месних канцеларија, а у Бачкој Паланци у згради Скупштине општине, канцеларија број три.

Проверу је могуће извршити и електронским путем на  upit.birackispisak.gov.rs. 

После закључења бирачког списка, упис и промене у бирачком списку се могу извршити само путем Министарства за државну управу и локалну самоуправу најкасније 72 часа пре дана одређеног за одржавање избора, подношењем захтева непосредно или преко Општинске управе.