У току су радови на реконструкцији транзитног пута у улици Цара Лазара, то је прва од предвиђене три етапе које ће обухватити деонице које повезују гранични прелаз Илок, улаз у Бачку Паланку из правца Новог Сада са путем према Бачу и Оџацима.

Председник Општине Бачка Паланка Бранислав Шушница испунио је захтев пољопривредницима наше општине који су тражили уређење атарског пута у делу Нове Паланке према Карађорђеву. Урађено је око 3, 5 км проширеног пута што ће пољопривредницима олакшати приступ њиховим парцелама.

Поред реконструкције пута у улици Цара Лазара , одвијају се радови и на реконструкцији Словачке улице у Челареву. Председник Шушница је приликом обиласка радова изјавио да је у протеклом периоду урађено је много на пољу путне инфраструктуре у готово свакој Месној заједници наше општине. Унапређењем путне инфраструктуре у сеоским месним заједницама настојало се да и ови локалитети не буду занемарени у погледу комуналног развоја што ће и у наредном периоду бити приоритет наше локалне самоуправе.