“Покрајинска Влада , ресорне институције и секретаријати су више него икада помогли друштвено економски развој Општине Бачка Паланка” истиче заменик покрајинског секретара за привреду и туризам Павле Почуч.
” У периоду од 2016 год. до 2020 године трансфери подршке према нашој Општини из покрајинског буџета износили су преко 800 милион динара.
Захваљујући добрим пројектима и раду општинског руководства на целу са председником Општине  Браниславом Шушницом,  Влада АП Војводине је препознала значај подршке у свим областима.
Вреди истаћи да се водило рачуна о равномерном улагању у град и насеља Општине,  а од најзначајнијих инвестиција коју је покрајина подржала истакао бих завршетак изградње базена (32 милиона дин.), изградњу спортске хале у Деспотову (115 милиона дин), улагање у пољопривреду (300 мил. дин.) реконструкцију путне мреже (85 милиона дин.), подрску туризму и спорту  (64 милиона дин) и друге бројне инвестиције, истиче Почуч.
И у наредном периоду очекује се наставак добре сарадње са покрајинском администрацијом и подршка у реализацији бројних пројеката у Општини Бачка Паланка, наводи у тексту који говори о подршци АП Војводине у развоју општине Бачка Паланка Павле Почуч заменик покрајинског секретара за привреду и туризам.