У спортској хали „Тиквара“ у суботу 6. фебруара  одржана је Редовна и Изборна Скупштина Спортског савеза „Бачка Паланка 2017“.  Од укупно 60 чланова савеза, учешће на Скупштини је узело 50 представника спортских организација са територије  бачкопаланачке општине.

Након усвајања Извештаја о раду савеза са финансијским извештајем за 2020. годину, Извештаја Надзорног одбора, као и Плана рада савеза за 2021. годину, приступило се избору органа савеза за наредни четворогодишњи период. На место председника савеза једногласно је изабран др Лазар Радош, који је ову функцију успешно обављао и у претходном периоду. Генерални секретар савеза и даље је Аранђел Новаковић, док су у састав Управног одбора поред  ушли још и Здравко Шкаво, Слободан Пермосер, Владимир Перак и Бојана Миљевић. Надзорни одбор чине Владимир Пејовић, Мико Јовановић и Раде Јелић. Након указаног поверења, др Лазар Радош се захвалио присутнима:

„Велика ми је част да будем на челу једне овакве организације. Читав живот сам у спорту и за то време прошао сам све његове сегменте: као такмичар, тренер, судија и спортски радник.  Прошле су четири године како смо основали нови Савез  и тај период није био ни мало лак за нас. Сада, са ове тачке гледишта, видим да борба није била узалудна. Систем спорта је поново успостављен у нашој општини, сви клубови имају једнака права, окупљени смо око истог циља и нема више никаквих несугласица на релацији савез-клубови и савез-локална самоуправа.

Данас, када видим да имам пуну подршку од стране педесет врхунских спортских радника и прослављених клубова, мени је част да прихватим ваш предлог и функцију председника савеза обављам и у наредном периоду.“

 По завршетку Скупштине, спортске организације су свечано потписале уговоре о финансирању редовних програма за 2021. годину, који се финансирају из буџета локалне самоуправе.