СЕНИОРКЕ:

Првенац пред домаћом публиком.
Прва Војвођанска лига ОСВ

Недеља 27.2.2022.
Спортска хала Тиквара.

OK Warriors: Elan Volley 3:2!!

Нисмо успели да тренирамо заједно због обавеза и короне, прехлада, али смо дошли до циља!

ЕНЕРГИЈА ЕКИПЕ и ПОБЕДА!!!

И то, прва победа на домаћем терену!

Сјајна одбојкашка представа у спортској хали „Тиквара“ и то против екипе која тренутно дели треће место на табели. Сада већ трећа победа, а надамо се да ће их бити још ове сезоне.. Хвала дивној публици на подршци, а честитке противничкој екипи, на изузетној игри данас, а пре свега на фер плаy-у, као и тренерима Болету и Драгану из Србобрана који су ову екипу водили и у другој савезној лиги. Хвала и управи хале, која нам је омогућила да играмо утакмице викендом у овом велелепном спортском објекту. Следећи меч је заказан за 8. март против екипе ОК Грбић из Темерина.

Састав екипе:

Капитен Милица Перишић,
Биљана Зарић, Олга Књулац, Бурсаћ Нина, Поповић Анастасија, Лана Ивановић, Шокчић Јелена, Јањић Анастасија, Мијаљковић Зорана, Савић Јелена, Љубојевић Сања, Лукетић Милана, Богуновић Лара.

Тренер: Каракашевић Давор

МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ:

ОССБ

6. марта у Молу, наше пионирке, рођене 2008 и млађе, играју финални турнир, који су изборили у претходна два квалификациона турнира, са максималним учинком од 4 победе, са скором 11:1 у сетовима.

Мотивација је увек присутна, а посебна ће бити, зато сто наше девојчице бране титулу првака, освојену прошле године у Бачкој Паланци на домаћем терену.