Конференција „Јака жена“ одржана је 26. и 27. септембра на Палићу са посебним акцентом на жене које су оствариле завидан успех у многобројним областима. У оквиру конференције одржани су панели, предавања и  активности различитог карактера, а  све са циљем да се што више савета, корисних информација и искустава подели и размени међу учесницама.

Четврту Конференцију “Јака жена” свечано је отворио покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић, истичући значај лепшег пола у целом нашем друштву и подсећајући на конкретне видове подршке женском предузетништву које премашују 15 милиона динара.

Конференција „Јака жена“ посвећена је женама из свих сфера живота, о чијем раду се можда не зна много, али је веома значајан, па је ово прилика да се јавност упозна са женама које у својим пољима рада имају изузетне резултате, али из одређених разлога остају у сенци. Конференција „Јака жена“ велича рад и вредност жена али истиче и значај женске подршке, као веома важне у женском лидерству. Доделу признања јаким женама, уручила је и потпредседница Народне скупштине Републике Србије, Сандра Божић.

Уз дводневни богат и разноврстан програм, велики број званица, еминентних јавних личности, културно- уметничких садржаја , панел дискусија, презентација, дегустација и обилазака на Палићу- завршена је конференција Јака жена 2022, која ће сасвим сигурно одважити жене на корак ка новом бизнису, иницијативама, идејама а све у циљу остварења њихових жеља и амбиција.