Tri generacije KK „Feniks“ su proteklog vikenda igrale u takmičenju Košarkaškog saveza Vojvodine.

Prva je na teren izašla generacija 2010. oni su gostovali u Vrbasu. Domaćini na kraju prvog dela imali prednost od 11:10. U drugom delu su domaćini koristili brzopletost Feniksa , koji su šutirali na koš iz neizgrađenih situacija i iz kontra napada postizali lagano poene, pa su i napravili prednost od 28:17. Posle poluvremena su se stvari promenile pa je Feniks zaigrao znatno angažovanije u odbrani , i iz toga je i napad bolje funkcionisao i veoma brzo se situacija i rezultat menja u korist Feniksa pa na kraju ovog dela vode sa 34:39.  U poslednjem periodu je viđena situacija iz prvog dela obe ekipe su igrale čvrsto u odbrani . Feniks nije dozvoljavao domaćinima da izjednači i na kraju pobeđuju sa 44:51.

Generacija 2008 je gostovala u Novom Sadu ekipi KK „ Zicer“. Već na samom startu su domaćini napravili razliku od trinaest poena , igrači Feniksa su lagano izgubili nekoliko lopti što su materijalizovali domaćini. Tek tada gosti pokazuju delo svog znanja i uspevaju da do poluvremena smanje razliku na šest poena. To je bilo sve što su uspeli . Odmah na startu trećeg perioda prave par grešaka kojim domaćinu omogućavaju da vrati veliku prednost .Oni tu prednost zadršavaju i na kraju pobeđuju sa 68:50.

Poslednja je igrala generacija 2011. Oni su nastavili sa dobrim igrama samo u prvom periodu je bilo neizvesno . Mada su igrači Feniksa napravili prednost od nekoliko poena koju su u završnih dva minuta ispustili pa je rezultat glasio 12:10. Od drugog dela se izgubila sva neizvesnost . Feniks odlično igra i stvara veliku prednost od 41:16. U drugom delu prednost samo raste i odličnom igrom Feniks zasluženo pobeđuje sa 70:23.