Покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице Жолт Сакалаш упутио је честитку ђацима и просветним радницима поводом почетка школске 2022/2023.  године.

Поштовани просветни радници и колеге, драги наши ученици и ђаци прваци!

На почетку, желим да вам пожелим срећан почетак нове школске године у нади да ће свима вама дани који предстоје донети многа нова знања и радости учења, нова познанства и дружења. У школске клупе се враћате годину дана старији, зрелији, искуснији, одморнији и надам се спремнији за ширење ваших видика. Посебно желим да поздравим наше најмлађе који на данашњи дан постају део нашег образовног система. Надам се да ћемо сви учинити све како би за ове наше помало уплашене првачиће долазак у школи био једна пријатна активност а школа место где се кроз игру и дружење спознаје свет око себе.

Године иза нас биле су препуне изазова у свету па тако и у образовању али верујемо да су изнедриле оно најбоље у нама омогућивши нам да успешно савладамо све препреке и обезбедимо такорећи неометан процес учења.

Верујем у вашу снагу и ентузијазам на почетку и ове школске године и желим  вам пуно успеха у раду и учењу у нади да ће и ова школска година бити испуњена сјајним новим искуствима, креативношћу, осмесима и лепим успоменама.

Срећан почетак!