Небојша Зеленовић не престаје да интригира својим лажима и манипулацијама којима се служи како би се дочепао власти у Шапцу
Пред Шапчанима се налазе нови докази о бахатој власти Зеленовића, Душана Петровића и њихових сарадника. На скандалозном снимку који се појавио, чује се разговор који доказује колико је Зеленовић спреман да иде далеко. Овог пута, ово је доказ да жели купити по сваку цену гласове, како би остао у својој фотељи.

– Он тражи паре. Знам ја да тражи паре.

– Слушај овако, хочеш преко мене и ја њих сутра увече могу да доведем овде.

– Немој да их доводиш. Kако ћемо, шта ћемо?

– За које говориш место? За Дреновац и Табановић.

– Јесте.

– А ко су координатори Демократске странке тамо?

– Не знам ја ко је то, извињавам се. 

– Видећу ја ко је координатор са њима, за Дреновац ради Нешо, Ненад Томић и ту би морао да будеш пажљив.

– То је јако за*ебано када им даш паре, да не кажу после па ово, па оно.

– Ја сам био јуче са њима и био сам са овим у Табановићу и он мени каже човек лепо „ми оћемо паре“, 2.000 – 2.500, ја кажем добићете, никакав проблем. Жељко, све ћеш информације за то имати.

– Да, то је прекосутра. Морамо да коорднирамо са овима из Демократске странке, да видимо, не може то тако баш да иде. Нису битне паре, него псоле да нас не прозивају…

За неколико дана Шапчани ће им на поновљеним изборима на 27 бирачких места још једном јасно рећи шта мисле о њима и њиховој тиранији. И судећи по расположењу Шапчана, неће уопште имати разлога за смех, који се чује на снимку.