Председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница састао се са директором ПСС ,,Пољопривредна станица“ Нови Сад Владимиром Михићем. Тема састанка је била унапређење пољопривреде и подршке локалним пољопривредним произвођачима на територији општине Бачка Паланка.
Током састанка размењене су информације од значаја за унапређење подршке развоју пољопривреде у овој општини и анализирани могући правци сарадње који би имали за циљ умрежавање општине Бачка Паланка са пољопривредницима а, кроз реализацију услуга која које нуди ПСС.
Представљајући програм који нуди ПСС,  директор Владимир Михић је истакао да су саветодавни програми главни канали за ширење информација о новим пољопривредним технологијама и да саветодавне услуге играју кључну улогу уповећању продуктивности у пољопривреди.
Потребе локалних произвођача за услугама које нуди ПСС, како је истакао председник Шушница, у наредном периоду биће подржане програмима подршке које локална самоуправа нуди пољопривредницима како би им се донекле олакшала улагања, смањили трошкови и повећала продуктивност.