Компанија  АД „ Подунавље“  донирала је Црвеном крсту Бачка Паланка, 500 пакета пелена, који ће заједно са пакетима хране бити дистрибуирани породицама са децом, којима је то најпотребније.

Компанија  АД „ Подунавље“, у тренуцима ванредног стања понаша се као друштвено одговорна и труди да помогне како својој локалној заједници тако и нашој држави. Од стране ове компаније, на рачун Владе Републике Србије уплаћено је 8, 5 милиона динара, који ће бити искоришћени за куповину медицинске опреме.  Поред донација у виду пакета пелена, ова компанија је  Дому здравља „Др Младен Стојановић“ , обезбедила  седам заштитних одела за раднике Службе хитне медицинксе помоћи.

Председник општине Бачка Паланка, Бранислав Шушница исказао је велико задовољство и захвалност компанији „Подунавље“ која је овом донацијим показала пример компаније, која има друштвену и социјалну одговорност. “Од почетка ванредног стања, наша локална самоуправа у сарадњи са Црвеним крстом и Канцеларијом за младе, помаже нашим најугроженијим суграђанима. Наредних дана, свим пензионерима на подручју општине Бачка Паланка, који имају примања испод 30.000 динара, биће додељени пакети хране” , рекао је председник Шушница.