Када радимо и када се боримо, нико не може да нас победи, поручио је у свом обраћању на другом онлајн скупу листе “Александар Вучић – да нашу децу” председник Србије и СНС Александар Вучић и позвао грађане да заједнички граде будућност земље, због њих и све деце.

Вучић је рекао да СНС у кампањи неће лакомислено нудити људима лагодан живот.
“Нудићемо наставак озбиљних, одговорних реформи, тежак рад и велику борбу, а ми када радимо и када се боримо нико не може да нас победи”, рекао је Вучић “.

Он је најавио и да ће за десетак дана изаћи са новим програмом субвенција и подстрека за запошљавање.
“Даваћемо више новца приватним компанијама да запошљавају људе, хоћемо да свакој породици пружимо шансу да има више од једне плате и да могу да гарантују сигурност и будућност за своју децу”, навео је Вучић.

„Од парадигме неуспеха, економског пропадања, десило се да почнемо и да успевамо да направимо нову парадигму, која се зове вера у успех и напредак Србије“, поручио је председник Србије и СНС Александар Вучић и истакао да је важно говорити о свему што је до сада урађено.

Како је рекао, држава данас није рекла грађанима да ће добити на поклон 100 евра већ да је, захваљујући њиховом труду и раду, трпељивости и стрпљењу и разумевању да само тешким реформама и радом може да се иде напред, држава обезбедила ту помоћ,

“Тих 100 евра добијате у року од 10 -15 дана, а не 10,15 и 20 месеци или 10, 15 и 20 година. Ми своје обећање испуњавамо, тако и када кажемо да ћемо имати већи раст, да ће бити посла за све и да не желимо да људи остану без шансе. Морамо свима да дамо шансу”, поручио је.

Вучић је рекао да Србија има највише директних страних инвестиција, али да ће се за разлику од ранијег периода ићи на то да држава највише инвестира у инфраструктуру, јавне објекте, поште, болнице, домове здравља..

“Вама можда неће посебно значити бројеви да је Србија на 5,1, а другопласирана Румунија на 2,7. Ништа то вама не мора много да значи. Али да преведем на наш језик то значи да Србија брже напредује од осталих. Не значи да живимо боље данас од Немачке, да ћемо то моћи за 5 до 7 година, али значи да ћемо разлику у развоју за много краћи временски период смањити на минимално”, нагласио је Вучић на другом онлајн скупу листе „Александар Вучић – За нашу децу“.