10. априла 2020 године одбојкашки клуб “Warriors” из Бачке Паланке бележи 6 година постојања, а резултати кажу и успешног рада.

Група ентузијаста предвођених Давором Kаракашевићем, дугогодишњим прволигашким и друголигашким играчем, дипломираним тренером одбојке у,  јануару 2014. године дошла је на идеју да формира одбојкашки клуб. Брзо им је то посло за руком, пошто су већ априла 2014. добили званично решење из АПР-а и тако започели,  до сада, веома успешну одбојкашку причу. Све активности одбојкаши  “Warriors-a” обављају у сали ОШ Вук Kараџић у Бачкој Паланци и у хали УСР Тиквара, а чланови селекције у Обровцу у фискултурној сали ОШ Жарко Зрењанин.
Kлуб тренутно броји преко 70 активних чланова, који се такмиче  у 4 категорије:женској – сениорској, кадетској и пионирској и мушкој – пионирској категорији.

„На жалост, нећемо пробати слављеничку торту ове године као што смо то радили претходних година, (све због новонастале ситуације), али сигурно хоћемо чим прође све ово. А проћи ће ускоро!

Ратници, ратнице… Останите ми здрави пре свега, вредни, марљиви, успешни, добри ђаци, добри спортисти и људи. Враћамо се ускоро у терен, каже Давор Kаракашевић, један од оснивача клуба и додаје –
Ових 37 пехара, као и стотињак медаља, диплома, разних признања, обележили су наше успехе, које смо остварили за “тек” 6 година постојања.
Једни смо од малобројних спортских организација, Одбојкашких клубова, који важе за најуспешније на целој територији Војводине за млађе категорије, како у женској, тако и у мушкој категорији. Заједно ћемо се потрудити да тако и остане.”

Нама остаје само да им пожелимо добро здравље и успеха у наставку спортских такмичења.