10. aprila 2020 godine odbojkaški klub „Warriors“ iz Bačke Palanke beleži 6 godina postojanja, a rezultati kažu i uspešnog rada.

Grupa entuzijasta predvođenih Davorom Karakaševićem, dugogodišnjim prvoligaškim i drugoligaškim igračem, diplomiranim trenerom odbojke u,  januaru 2014. godine došla je na ideju da formira odbojkaški klub. Brzo im je to poslo za rukom, pošto su već aprila 2014. dobili zvanično rešenje iz APR-a i tako započeli,  do sada, veoma uspešnu odbojkašku priču. Sve aktivnosti odbojkaši  „Warriors-a“ obavljaju u sali OŠ Vuk Karadžić u Bačkoj Palanci i u hali USR Tikvara, a članovi selekcije u Obrovcu u fiskulturnoj sali OŠ Žarko Zrenjanin.
Klub trenutno broji preko 70 aktivnih članova, koji se takmiče  u 4 kategorije:ženskoj – seniorskoj, kadetskoj i pionirskoj i muškoj – pionirskoj kategoriji.

„Na žalost, nećemo probati slavljeničku tortu ove godine kao što smo to radili prethodnih godina, (sve zbog novonastale situacije), ali sigurno hoćemo čim prođe sve ovo. A proći će uskoro!

Ratnici, ratnice… Ostanite mi zdravi pre svega, vredni, marljivi, uspešni, dobri đaci, dobri sportisti i ljudi. Vraćamo se uskoro u teren, kaže Davor Karakašević, jedan od osnivača kluba i dodaje –
Ovih 37 pehara, kao i stotinjak medalja, diploma, raznih priznanja, obeležili su naše uspehe, koje smo ostvarili za „tek“ 6 godina postojanja.
Jedni smo od malobrojnih sportskih organizacija, Odbojkaških klubova, koji važe za najuspešnije na celoj teritoriji Vojvodine za mlađe kategorije, kako u ženskoj, tako i u muškoj kategoriji. Zajedno ćemo se potruditi da tako i ostane.“

Nama ostaje samo da im poželimo dobro zdravlje i uspeha u nastavku sportskih takmičenja.