Вежбе на све узрасте на Вајбер заједници “Омладина и спорт – МОС”

Вежбе на све узрасте на Вајбер заједници “Омладина и спорт – МОС”

Министарство омладине и спорта Владе Републике Србије саопштило је да Вајбер заједницa „Омладина и спорт – МОС“ има за циљ да информише грађане о активностима тог министарства, као и о утицају актуелне епидемиолошке ситуације на спорт и омладину.

Министарство је, у сарадњи са истакнутим спортским стручњацима и надлежним спортским савезима, уз подршку Радио-телевизије Србије, представио серијал вежби које су намењене свим старосним категоријама, од најмлађих до најстаријих.

Вежбе, које изводе професионални тренери и стручњаци, имају за циљ да унапреде психофизички статус појединца у условима кућне изолације.

Савети и вежбе су одабрани тако да одговарају широкој популацији и прилагођени су способностима одређених старосних група.

Бројни српски спортисти прикључили су се акцији Министарства омладине и спорта и апеловали на грађане да остану код куће и поштују одлуке Владе које су донете поводом пандемије коронавируса.

Наши врхунски спортисти су се обратили са јединственом поруком, ”Буди и ти шампион – остани код куће”!

Ускоро ће и млади предавачи своје знање и умеће представити кроз онлајн предавања и радионице, и тиме омогућити свим заинтересованимада унапреде своје вештине.

Емисије посвећене врхунским спортистима и спортским догађајима који су обележили спортску историју на нашим просторима, као и све поменуте активности, могу да се прате и на Јутјуб каналу Министарства омладине и спорта.

Постаните члан Вајбер заједнице „„Омладина и спорт – МОС“ и будите информирасани о свим акцијама Министарства кликом на линк https://vb.me/5eb63f.

Буди и ти шампион! Остани код куће!

Курсна листа

Share This